Premierul Marcel Ciolacu a declarat, la marcarea a 22 de ani de la atacurile teroriste din 11 septembrie din SUA, că „lupta împotriva terorismului şi a oricărei forme de agresiune este cea mai bună cale pentru un viitor mai sigur”, deoarece „nicio miză nu este mai importantă decât viaţa oamenilor”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Când ne amintim de atacurile oribile din SUA ne amintim de pericolul reprezentat de extremism şi fanatism. Un memento pentru a consolida legăturile dintre naţiunile libere şi democratice în combaterea terorismului. Nu vom uita niciodată victimele şi curajul poporului american. După 22 de ani, atacurile teroriste de la 11 septembrie sunt încă o amintire dureroasă pentru familiile victimelor şi pentru toţi supravieţuitorii”, a scris Marcel Ciolacu, luni pe Twitter.

Prim-ministrul PSD a mai spus că „nicio miză nu este mai importantă decât viaţa oamenilor”.

„Lupta împotriva terorismului şi a oricărei forme de agresiune este cea mai bună cale pentru un viitor mai sigur”, a adăugat premierul Ciolacu, potrivit unei postări pe pagina de Twitter a Guvernului României.

Americanii privesc în urmă la oroarea şi moştenirea lăsată de atacurile de la 11 septembrie 2001, adunându-se luni la memoriale, la unităţi de pompieri, la primării şi în alte locuri pentru a comemora 22 de ani de la cel mai sângeros atac terorist de pe teritoriul SUA, relatează Associated Press.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.