Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi seară, că prioritatea PSD în acest moment nu este stabilirea candidatului la Primăria Capitalei la alegerile a anul viitor. Până la incidentul cu azilele groazei din Voluntari, Gabriela Firea era candidatul PSD pentru această funcţie, iar în partid deocamdată nu există altă decizie. ”Haideţi să vedem cum decurg lucrurile”, a afirmat Ciolacu, precizând că fostul ministru al Familiei trebuie să dea toate explicaţiile necesare clarificării situaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marcel Ciolacu a fost întrebat, joi seară, la România Tv, despre Gabriela Firea, care a demisionat din funcţia de ministru în urma scandalului cu azilele groazei din Voluntari.

”Ca şi ministru, doamna Firea nu a avut nicio atribuţie în acel...Şi-a depus demisia din calitatea de ministru la o presiune publică uriaşă. Câteodată, ca om politic nu împarţi nici dreptatea, nici nedreptatea”, a declarat, joi seară, la România TV, Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă Gabriela Firea este candidatul PSD pentru Primăria Capitalei,  la alegerile locale de anul viitor, Ciolacu a afirmat: ”Până să se întâmple acest incident, doamna Firea era candidatul. Haideţi să vedem, fiindcă viaţa nu se termină nici la mine, nici la doamna Firea. Haideţi să vedem cum decurg lucrurile.  În acest moment eu nu am altă decizie în ceea ce priveşte alt candidat la Bucureşti”.

Liderul SPD afirmă că ”nu asta este prioritatea doamnei Firea şi nici a PSD”.

”Alegerle sunt în septembrie, la anul. Avem timp cu toţii să închidem anumite capitole (...) Părerea mea este că Gabi trebuie în continuare să dea explicaţiile necesare pentru a închide toate decizile. Există în politică şi greşeli sau infracţiuni, cum nu este vorba aici, există în jurul tău şi o construcţie care îţi dăunează la un moment dat”, a mai declarat preşedintele PSD.

Fostul ministru al Familiei Gabriela Firea (PSD) a afirmat, marţi seară, că ar fi prematur să iasă din politică, dar că acest lucru va fi decis de românii care vor merge anul viitor la vot. Firea a precizat că la adresa ei au fost făcute acuzaţii, în condiţiile în care ea nu este cercetată de autorităţile statului.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.