Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi, întrebat despre preşurile mari la alimente, că, fiind o sărbătoare atât de importantă pentru creştinătate şi pentru români, ”este momentul în care se speculează”. Ciolacu crede că după acest moment se va intra într-o perioadă de predictibilitate, autorităţile urmărind să crească nivelul de trai al românilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marcel Ciolacu a fost întrebat, joi, la Buzău, despre preţul mare al alimentelor care afectează românii în această perioadă de sărbători şi a afirmat: ”România a trecut prin două momente dificile, pe care le ştim cu toţii şi nu trebuie să ascundem acest lucru – a fost acea liberalizare haotică, din punctul meu de vedere, la preţul energiei. Au venit un pic întârziate măsurile, fiind concepută şi promulgată o lege care am atras atenţia că nu poate fi aplicată (...) şi a venit un val de scumpiri pe un moment de emoţie şi nu pe ceva predictibil şi sustenabil”.  

Ciolacu a precizat, de asemenea, că ”sa mai întâmplat un fenomen”.  

”S-a mai întâmplat un fenomen, fiind o sărbătoare atât de importantă pentru creştinătate şi pentru români, este momentul în care se speculează. Sunt convins că, după aceste 2 şocuri, începem să intrăm într-o zonă prediclibilă şi sustenabilă şi pentru bugetul de stat şi pentru oameni. De aceea am venit cu acest pachet Sprijin pentru România”, a mai declarat Ciolacu.  

Acesta a precizat că scopul autorităţilor este să crească nivelul de trai al românilor, afectat de pandemie, război şi criza energetică.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.