Premierul Marcel Ciolacu răspunde negativ, întrebat dacă, din informaţiile pe care le are, războiul din Ucraina se va încheia în acest an. ”Este un război care va mai dura”, susţine Ciolacu, reafirmând sprijinul României pentru ţara vecină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Nu, cu certitudine nu! Este un război care va mai dura”, a afirmat Ciolacu, luni seară, la Antena 3, întrebat  dacă, din informaţiile pe care le are, războiul din Ucraina se va încheia în acest an. 
 
El a reafirmat sprijinul pentru ţara vecină, ”nu pe front”, dar faţă de poporul greu încercat de conflictul armat. 
 
”Ucrainenii nu sunt duşmanii noştri”, a spus prim-ministrul.
 
El a explicat că inconveniente precum cele reclamate de fermieri privind cerealele din Ucraina trebuie rezolvate prin măsuri luate la nivel intern de autorităţile române.
 
În ceea ce priveşte conflictul din Orientul Mijlociu, Ciolacu s-a arătat ”ferm convins că raţiunea va prima” şi nu se va ajunge la un conflict extins în zonă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.