Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că atât el cât şi colegii de partid au intrat în coaliţia de guvernare cu PNL cu „inima deschisă”. „Cred că dacă nu intram, acum aveam 60%. La ce ne folosea? La ce ne folosea să avem 60% şi să avem o ţară cu fondurile europene blocate, o ţară în criză socială şi o guvernare care nu îşi găsea eficienţa?”, a adăugat preşedintele social-democraţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am intrat în această coaliţie. Cred că dacă nu intram, acum aveam 60%. La ce ne folosea? La ce ne folosea să avem 60% şi să avem o ţară cu fondurile europene blocate, o ţară în criză socială şi o guvernare care nu îşi găsea eficienţa? Am intrat cu inima deschisă, susţinut de colegii mei şi de dumneavoastră, şi am reuşit în această coaliţie să aducem o coerenţă guvernamentală, împreună cu celălalt partid, PNL. Asta nu înseamnă că vreodata, eu, Marcel Ciolacu, voi lua vreo decizie care va daună PSD. Asta nu înseamnă că vom trăda PSD”, a afirmat Marcel Ciolacu, la Conferinţa judeţeană PSD Hunedoara, vineri la Domeniile Streiului din comuna Băcia.

Liderul social-democraţilor a mai spus că „să fii responsabil si sa iei o astfel de decizie într-un moment complicat nu e o ruşine”.

„Câteodată procentele contează mai puţin faţă de angajamentul pe care îl avem fiecare faţă de România şi de oameni”, a completat Ciolacu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.