Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, avansează ideea unui guvern minoritar al PSD, el susţinând că partidul şi-ar asuma acest lucru şi că are specialiştii pentru a conduce ţara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Este exclus ca PSD să voteze un guvern minoritar PNL. Sunt soluţii, există guverne minoritare, poate să fie un guvern minoritar PSD, poate să fie un guvern minoritar USR, pot să fie alegeri anticipate. Vom vedea atunci”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri seară, la România Tv.
 
Întrebat dacă PSD şi-ar asuma guvernarea cu un Executiv minoritar, Ciolacu a răspuns: "Categoric, avem specialişti, avem".
 
Totodată, întrebat dacă PSD ar vota un guvern minoritar format din membri ai USR-PLUS, liderul social-democrat a răspuns că la nivelul partidului nu s-a luat o decizie politică în acest sens, însă există decizia de a nu susţine un guvern minoritar al PNL.
 
El a precizat că actualul Parlament nu mai reflectă opţiunile politice ale electoratului. 
 
"Îl anunţ pe domnul preşedinte că după şase luni de la alegerile forţate de către dânsul şi de către domnul Orban şi cu morţi ascunşi pe care-i raportăm şi acum, actualul Parlament nu ma reflectă realitatea şi opţiunile românilor”, a afirmat Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.