Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a reacţionat, duminică seară, la dezvăluirile lui Ludovic Orban care a reclamat că inspectorul şcolar general al judeţului Brăila a fost schimbat din funcţie pe motiv că îl susţine pe el pentru funcţia de preşedinte al PNL. „Vă daţi seama unde a ajuns această cretinitate în Partidul Naţional Liberal! Noi nu mai vorbim acuma că au venit şi-i schimbă pe PSD-işti. Se schimbă între ei”, a afirmat Ciolacu în acest context.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am văzut că comenta astăzi, pe la Brăila, că inspectorul general al învăţământului a fost înlocuit de către domnul Cîţu pentru că ar ţine cu Orban. Vă daţi seama unde a ajuns această cretinitate în Partidul Naţional Liberal! Noi nu mai vorbim acuma că au venit şi-i schimbă pe PSD-işti. Se schimbă între ei. Eu ştiu că domnul Iohannis a fost inspector general. Deci dacă domnul Iohannis nu ar fi ţinut cu Cîţu, cum face acum, ar fi ţinut cu Orban, Cîţu l-ar fi schimbat din funcţie. Poate domnul Iohannis se trezeşte totuşi şi vede ce face guvernul său şi intervine”, a afirmat Ciolacu, la Antena 3.
Ludovic Orban a vorbit. duminică după amiază, într-o conferinţă de presă la Piatra Neamţ, despre situaţia de la Brăila, unde inspectorul şcolar general a fost demis, în condiţiile în care acesta era „susţinător declarat” al său pentru preşedinţia PNL şi deţinea funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a PNL.
„A fost demis fără niciun fel de motiv, probabil la cererea celui care e preşedinte interimar. (...) A fost demis de două ori de către PSD, de fiecare dată a câştigat în instanţă şi a fost repus în funcţie prin decizia instanţei, demiterea unui astfel de coleg reprezintă, după opinia mea, un lucru care nu poate fi acceptat. Pentru simplul fapt că este susţinătorul meu. Fără să existe niciun motiv imputabil pentru decizie, să fie  înlocuit cu altcineva care a fost inspector general adjunct din partea ALDE şi care a candidat din partea PMP la Consiliul municipal Brăila, iar mi s-a părut o chestiune care nu are nicio legătură cu ceea ce înseamnă un management corect la nivelul sistemului educaţiei.(...) Cred că nu trebuie să existe legătură între ierarhia administrativă şi Partidul Naţional Liberal, ca organism politic”, a afirmat liderul liberal.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.