Marcel Ciolacu a declarat că el consideră că ţara noastră are nevoie de un preşedinte de stânga, iar PSD nu va veni neapărat cu un om politic, la alegerile prezidenţiale din 2024, însă va veni cu un intelectual.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cred cu certitudine că România are nevoie de un preşedinte de stânga, un om care împărtăşeşte principiile, în primul rând, de stânga. Este nevoie de o schimbare după 20 de ani. Sunt oameni de stânga în România care pot ocupa această funcţie, cea mai înaltă funcţie din statul român”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni seara la RTV.

Liderul social-democraţilor a mai precizat că PSD nu va veni neapărat cu un om politic la prezidenţialele din anul 2024.

„Când avem discuţia despre candidaturi, tot timpul ne gândim numai la oameni politici. De data aceasta PSD nu va veni neapărat cu un om politic. Va veni în schimb cu un intelectual. Partidul va alege candidatul. Va exista o competiţie internă în care se va înscrie cine doreşte. Eu doresc să modific statutul astfel încât şi altă personalitate, care nu este neapărat în partid, să poată candida”, a completat Ciolacu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.