Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat marţi seară, la TVR, că PSD ar putea avea candidaţi la conducerile ambelor Camere ale Parlamentului, decizia urmând să fie luată în Consiliul Politic Naţional. el a admis că la şefia Camerei Deputaţilor ar putea candida tot el sau un alt coleg de partid, subliniind că PSD s-a schimbat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

” E o decizie pe care o să o luăm în interiorul partidului.(...)  Din punctul meu de vedere, avem de apărat un vot al românilor şi cred că vom candida la ambele funcţii, atât la Cameră, cât şi la Senat”, a declarat Marcel Ciolacu.

”O să avem următorul Consiliu Politic Naţional unde o să şi facem formalitatea statutară de a-l desemna pe domnul Rafila (pentru funcţia de premier - n.t.) şi acolo vom lua aceste decizii”, a afirmat liderul PSD.

El a precizat că pentru conducerea Camerei va candida el sau este posibil să candideze alt coleg.

”S-a schimbat PSD. PSD nu mai înseamnă că preşedintele partidului nu mai trebuie să fie ori şef la Cameră, ori la Senat, ori premier, ori candidat la Preşedinţie. Gata! Partidul Social Democrat s-a schimbat”, a subliniat Ciolacu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.