Liderul PSD Marcel Ciolacu condamnă cu fermitate atacul la adresa Ucrainei comis de Federaţia Rusă şi exprimă solidaritatea cu toţi cetăţenii ucraineni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Condamnăm cu fermitate atacul la adresa Ucrainei comis de Federaţia Rusă şi ne exprimăm solidaritatea cu toţi cetăţenii din statul vecin. Această încălcare a dreptului internaţional reprezintă un precedent periculos pentru comunitatea internaţională şi un risc pentru pacea de pe continentul nostru. România este pregătită să ofere asistenţă umanitară şi să gestioneze această criză împreună cu aliaţii noştri din NATO şi Uniunea Europeană”, a scris Ciolacu pe Facebook.
Eladaugă că a discutat cu reprezentanţii Guvernului României pentru a exista certitudinea că cetăţenii români şi cei din comunitatea românească din Ucraina vor beneficia de tot suportul necesar.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.