Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, vineri, că în ceea ce priveşte candidatul unic şi candidatul PSD, va fi şi candidatul PSD şi va fi şi candidat unic, pentru că va fi cel mai bun candidat. El a precizat că încearcă ca, în perioada următoare, să anunţe candidaţii de la europarlamentare, împreună cu şeful de campanie, Mihai Tudose.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În ceea ce priveşte candidatul unic şi candidatul PSD, va fi şi candidatul PSD -ului şi va fi şi candidat unic, pentru că va fi cel mai bun candidat”, a spus premierul, la Constanţa. Marcel Ciolacu a precizat că ”PSD-ul va avea un candidat, cel mai bun, unic”. ”Primele alegeri pe care le avem sunt alegerile europarlamentare. Nu am apucat, cu şeful de campanie, cu domnul Tudose, încerc în această deplasare ca în perioada următoare să anunţăm candidaţii de la europarlamentare, să finalizăm care sunt primele alegeri. Primele alegeri pe data de 9 iunie sunt alegerile europarlamentare, pe urmă ar urma alegerile locale. Fiecare dintre noi ne ocupăm în primul rând de ce este prima oară”, a mai spus liderul PSD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.