Premierul Marcel Ciolacu i-a transmis deputatului PNL Florin Roman că nu era nevoie să depună niciun amendament la proiectul legii bugetului de stat pe 2024. „Era suficient cuvântul meu şi al preşedintelui dumneavoastră Nicolae Ciucă că taxele anul viitor nu se vor mări”, i-a mai spus liberalului şeful Executivului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Să ştiţi domnule Roman că nu era nevoie de niciun amendament. Era suficient cuvântul meu şi al preşedintelui dumneavoastră Nicolae Ciucă că taxele anul viitor nu se vor mări”, i-a transmis Marcel Ciolacu deputatului PNL Florin Roman, de la tribuna Parlamentului.

Deputatul PNL Florin Roman anunţă miercuri că Parlamentul a adoptat articolul din legea bugetului, în care a depus amendamentul PNL, prin care blochează creşterea impozitelor şi taxelor în România, în 2024.

”Parlamentul României a adoptat articolul din legea bugetului, in care am depus amendamentul PNL, prin care blocăm creşterea impozitelor şi taxelor în România, în 2024, cerută de USR în PNRR!” afirmă Florin Roman pe Facebook.


”NU se introduc impozite, taxe sau contribuţii obligatorii noi NU se majorează cele existente şi NU se lărgesc bazele de impunere NU se elimină şi NU se reduc facilităţile existente”, mai spune Roman.
Camera Deputaţilor şi Senatul a adoptat, în plenul reunit de miercuri, proiectul legii bugetului de stat pe anul 2024. Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor Alfred Simonis a anuţat că au fost 299 de voturi „pentru şi 82 de voturi „împotrivă”.

De asemenea, Camera Deputaţilor şi Senatul au adoptat, în plenul reunit de miercuri, proiectul legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2024. Iniţiativa legislativă a Guvernului a fost adoptată cu 294 de voturi „pentru" şi 84 de voturi „împotrivă”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.