Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, miercuri, că va fi categoric depusă o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Orban, însă decizia se va lua mai încolo, după o consultare mai largă, mai ales că nu-şi doreşte de a depune moţiune ”de dragul” de a fi depusă. ”Domnul Orban să stea liniştit, încă nu sunt probleme ca dânsul să fie demis printr-o moţiune până după sărbători”, a spus Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat dacă ar fi oportună pentru PSD, în vederea alegerilor de anul viitor, revenirea la Palatul Victoria, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat: ”Haideţi să depăşim negaţia. În acest moment, PSD este în Opoziţie. La Palatul Victoria este un Guvern care reprezintă o formaţiune politică cu adevărat minoritară în Parlament. Opoziţia are drepturi să depună o moţiune în fiecare sesune, lucru care a fost făcut şi de fosta Opoziţie”.

Ciolacu a precizat că decizia e va ua după o consultare mai largă.

”Este o decizie care se ia în grupurile parlamentare, într-un for mai larg. Categoric că vom depune o moţiune de cenzură. N-am dori să picăm în aceeaşi patimă a fostei opoziţii de a depune moţiune de cenzură de dragul de a depune moţiuni. Domnul Orban să stea liniştit, încă nu sunt probleme ca dânsul să fie demis printr-o moţiune până după sărbători”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.

Fostul preşedinte al PSD Viorica Dăncilă a anunţat, încî de la învestirea Guvernului Orban, depunerea unei moţiuni de cenzură, în februarie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.