Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că familia sa a cumpărat medicamente antivirale pentru tratarea COVID de la o persoană care "le aducea din Moldova", el susţinând, în acelaşi timp, că un asemenea gest este "inacceptabil".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Eu... am avut toţi nepoţi, iubitele nepoţilor, au avut toţi COVID, frate-miu, cumnata... Iertaţi-mă, am cumpărat antivirale de la o doamnă care le aducea din Moldova. E inacceptabil aşa ceva! Să cumperi antivirale de la tarabă! Nu ştii, nu ai niciun control dacă ele sunt contrafăcute sau sunt adevărate”, a declarat Marcel Ciolacu, marţi seară, la România TV. 
 
Preşedintele PSD a precizat că este vorba despre medicamentul Arbivir. 
 
Întrebat dacă au fost eficiente antiviralele cumpărate din Moldova, el a răspuns: "Bineîneles, le-au luat din prima zi".
 
El a precizat că statul român ar trebui să lase producătorii să facă astfel de medicamente. 
 
"Nu accepţi în spital, că nu sunt eficiente, sunt alte medicamente inovative care normal că sunt mai scumpe... lasă, dom-le, genericele în farmacie să îmi pot cumpăra legal, nu să-mi caut printr-un văr care ştiu că i-a adus cineva din Moldova. Noi mai suntem sănătoşi la cap? În ce ţară trăim?”, a adăugat Ciolacu, în acest context.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.