Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, susţine că o reconciliere între el şi Liviu Dragnea pe modelul Grindeanu nu este posibilă, pentru că nu vrea să fie ambasador la Chişinău, dar că nu exclude să aibă discuţii cu o persoană cu care se află în relaţii tensionate, indiferent că este "rege sau sclav”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat cum comentează faptul că fostul premier Sorin Grindeanu s-a întâlnit cu liderul PSD Liviu Dragnea, primarul Iaşiului Mihai Chirica a spus, joi, într-o conferinţă de presă, că nu a discutat în ultima perioadă cu Grindeanu, dar că o revenire în politică i se poate întâmpla oricui.

"Eu n-am avut o discutie cu Grindeanu în ultima perioadă. O revenire în politică i se poate întâmpla oricui, prin urmare n-ar trebui s-o interzicem domnului Grindeanu. Concilierea face parte din practica diplomatică şi politică a oricărui om şi a oricărei structuri politice. Dacă a făcut-o şi îi este bine, îl felicit”, a afirmat Mihai Chirica.

Cât priveşte o împăcare între el şi Dragnea, Mihai Chirica a spus: "Între mine şi domnul Dragnea nu e posibilă o reconciliere după modelul Grindeanu”.

"Nu vreau să fiu ambasador la Chişinău. Eu nu neg nicio posibilitate de a discuta cu o persoană, indiferent dacă este rege sau sclav”, a adăugat Chirica.

Mihai Chirica a mai spus că nu s-a decis încă dacă va candida la şefia organizaţiei judeţene Iaşi a PSD, pentru că este preocupat de finalizarea unor proiecte importante ale primăriei.

Întrebat de către jurnalişti dacă totuşi îl bate gândul să se înscrie în cursa pentru conducerea PSD Iaşi, Chirica a răspuns: "Nu totul în viaţă se face cu bătaie”.

Fostul premier Sorin Grindeanu a afirmat, miercuri seară, la Antena 3, că s-a întâlnit cu liderul PSD Liviu Dragnea în urmă cu câteva zile şi au discutat despre "ce s-a întâmplat în urmă cu câteva luni”, precizând că nu a fost o discuţie tensionată. Grindeanu a infirmat că i s-ar fi propus funcţia de consul sau ambasador la Chişinău, aşa cum s-a vehiculat în presă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.