Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, susţine că pentru Liviu Dragnea este ”începutul sfârşitului” şi că se încearcă îndepărtarea premierului Grindeanu după ”principii staliniste, folosite în Coreea de Nord”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mihai Chirica a declarat, joi, presei că liderul PSD, Lviu Dragnea, este influenţat în deciziile sale de oameni din jur precum Olguţa Vasilescu, Gabriela Firea sau Codrin Ştefănescu, al căror scop este ”detronarea oricărui lider care are o părere diferită faţă de Liviu Dragnea”.

Potrivit lui Chirica, Liviu Dragnea încearcă să ascundă toate eşecurile pe care le-a înregistrat după câştigarea alegerilor, adăugând că asistăm la ”începutul sfârşitului” pentru Dragnea.

Chirica afirmă că Dragnea a fost deranjat de oponenţa lui Grindeanu de a accelera pachetul de legi privind Justiţia, dar şi de faptul că premierul a început să aibă puncte de vedere fără a-l consulta pe liderul PSD.

„S-a urmărit o decapitare politică, nedreaptă, după principii staliniste folosite în momentul de faţă în Coreea de Nord. Ceea ce nu înţelege domnul Dragnea este că a apărut o nouă generaţie de politicieni, care încearcă să ancoreze România în Europa. Ceea ce încearcă domnul Dragnea şi o face cu toată forţa este să ne arunce spre Coreea de Nord sau fosta Uniunea Sovietică“, a mai spus Mihai Chirica. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.