Senatorul PSD Robert Cazanciuc a declarat luni că aceasta coaliţie PSD-PNL poate fi un proiect pentru România, pentru că, de când funcţionează a demonstrat că suntem în direcţia bună. El a menţionat că este prea devreme să discute despre liste comune la alegerile de anul viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a declarat în emisiunea Proiect de ţară; România, de la Prima News, că este mult prea devreme să se ştie dacă PSD şi PNL vor merge pe liste comune la alegerile din 2024.

”E mult prea devreme, mai avem mult până la alegeri, se schimbă lumea într-o lună, avem un război la frontieră, e greu de spus, dacă această construcţie politică se va dovedi viabilă în continuare, toate opţiunile sunt deschise”, a arătat Cazanciuc.

El a arătat că până acum cu toate criticile, pare că această coaliţie funcţionează mai degrabă în bine pentru România.

”Aceasta coaliţie poate fi un proiect pentru România, de când funcţionează a demonstrat că suntem în direcţia bună”, a mai declarat Robert Cazanciuc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.