Robert Cazanciuc a declarat, referitor la adresa către Tribunalul Bucureşti făcută de Eugen Teodorovici în care spune că actuala conducere a PSD e ilegitimă, iar el este în continuare preşedinte executiv al partidului, că sesizarea are câteva elemente lipsă care vor face ca această să fie respinsă. Cazanciuc l-a sfătuit pe Teodorovici să îl dea afară pe juristul care a formulat acea adresă, în cazul în care textul este scris de un jurist.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am văzut azi de dimineaţă, în presă, textul sesizării. Nu ştiu dacă l-a făcut Eugen. Dacă l-a făcut Eugen, ca economist, atunci pot să înţeleg sesizarea. Dacă a făcut-o un jurist, ar trebui să-l dea afară, pentru că ea are câteva elemente lipsă. Nu o să le spun acum, o să las judecătorii să descopere acest lucru, care fac ca această sesizare să fie respinsă, cum se spune în limbaj de specialitate”, a declarat Robert Cazanciuc, la sediul PSD unde este şedinţa CEx a partidului.

Eugen Teodorovici a trimis o adresă către Tribunalul Bucureşti şi Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) în care explică faptul că a fost aleasă o conducere legitimă a partidului în Congresul extraordinar din 29 iunie 2019, anume Viorica Dăncilă - preşedinte, Eugen Teodorovici - preşedinte executiv şi Mihai Fifor - secretar general. Acesta mai precizează că Dăncilă şi Fifor au demisionat pe 29 noiembrie 2019, însă el rămâne în continuare preşedinte executiv al PSD.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.