Deputatul PSD Cătălin Rădulescu este de părere că partidul se află sub presiunea mitingurilor din ianuarie 2017 şi nu este normal ca după ce ai fost votat să nu fii lăsat să guvernezi. De asemenea, el este de părere că oamenii "ar trebui să vorbească" o dată la 4 ani, la vot, deoarece asta este democraţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Când alţii vor fi mai buni ca noi, care vor să facă întotdeauna mitinguri să iasă în stradă, ceea ce iarăşi e o mizerie, trebuie să arate poporului că sunt mai buni ca noi, să meargă la vot. Nu se supără nimeni, am stat şi noi în opoziţie atâţia ani de zile, noi nu am făcut mitinguri când am fost în opoziţie. (...) Noi suntem în presiune de mitinguri din ianuarie 2017 şi până acum. Vi se pare normal că în momentul în care tu guvernezi, se dă votul popular cu atâtea voturi, să nu fi lăsat să guvernezi”, a afirmat Cătălin Rădulescu.

El spune că vocea poporului ar fi normal “să convingă poporul că-s mai buni ca noi şi să meargă la vot”.

Întrebat dacă poporul are voie să vorbeacă doar o dată la 4 ani, deputatul a replicat: "Da. Asta e democrat, în toate ţările din lume. Asta e democraţia. Mitingurile sunt mitinguri autorizate în toate ţările din lume”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.