Cătălin Predoiu a răspuns pe facebook speculaţiilor legate de un refuz al său la oferta pe care i-ar fi făcut-o Vasile Blaga de a prelua funcţia de copreşedinte al PNL, afirmând că nu a cerut niciodată o funcţie în partid, dar nici nu a refuzat vreodată ceva ce i-a cerut partidul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cătălin Predoiu dezminte ştirea potrivit căreia ar fi refuzat ”o presupusă ofertă” făcută de Vasile Blaga.

”E complet fals. E adevărat că nu am solicitat şi nu am cerut vreo poziţie în partid, dar este complet neadevărat că am refuzat vreodată ceva ce mi-a cerut partidul”, a scris Cătălin Predoiu pe Facebook.

Surse din PNL au declarat, miercuri, pentru News.ro, că Gheorghe Falcă şi Cătălin Predoiu au şansele cele mai mari să preia funcţia de copreşedinte PNL, după demisia lui Vasile Blaga, alegerea finală depinzând de susţinerea pe care o va primi fiecare din partea liderilor din teritoriu ai fostului PDL.

A doua zi, potrivit surselor din aripa democrat-liberală a PNL, variantele Gheorghe Falcă şi Cătălin Predoiu nu mai erau de actualitate pentru preluarea copreşedinţiei PNL. 

În urma discuţiilor interne, şansele cele mai mari să preia conducerea partidului alături de Alina Gorghiu le au, în acest moment, prim-vicepreşedintele Adriana Săftoiu şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur. 

Sursele citate au menţionat că varianta preşedinţiei unice, deţinută de Alina Gorghiu, este exclusă, din perspectiva democrat-liberalilor, care invocă în acest sens Statutul PNL, care prevede că, după fuziune, conducerea este bicefală.

Sâmbătă va avea loc o întâlnire a părţii PDL din partid, care va decide propunerea de copreşedinte şi o va înainta conducerii centrale a PNL. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.