Preşedintele USR Cătălin Drulă afirmă luni cî Ministerul Familiei este „ministerul familiei Firea-Pandele”, gândit ca o fabrică de sinecuri pentru clanul Firea-Pandele, iar acum putea fi desfiinţat, el acuzându-l pe liderul PSD Marcel Ciolacu că avea şansa să treacă de la vorbe la fapte dar nu a făcut-o.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ministerul Familiei este „ministerul familiei Firea-Pandele”. A fost gândit ca o fabrică de sinecuri pentru clanul Firea-Pandele, iar acum putea fi desfiinţat. E un minister creat de Marcel Ciolacu pentru candidata lui la Primăria Bucureşti, un cadou pentru Gabriela Firea care ne costă anual sute de milioane de lei. Bugetul ministerului a fost anul trecut de 620 de milioane lei”, a scris liderul USR pe Facebook.

Cătălin Drulă menţionează că ”Guvernul a plătit sute de milioane de lei din banii noştri de taxe şi impozite pentru a o vedea la televizor pe Gabriela Firea cum ne vorbeşte de familii, de grija pentru bătrâni şi tineri, în timp ce apropiaţii ei îi maltratau pe cei mai vulnerabili dintre români”.

”Marcel Ciolacu avea şansa să treacă de la vorbe la fapte. Nu a făcut-o. În loc să taie din cheltuielile statului, să oprească risipa, să nu îi mai pedepsească pe români prin creşteri de taxe, el păstrează un minister inutil”, arată Drulă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.