Liderul USR Cătălin Drulă a reacţionat după accidentul feroviar din Gara Galaţi, unde patru persoane au fost rănite, una aflându-se în stare gravă, şi a precizat că „lipsa de asumare şi preocupare a lui Sorin Grindeanu a adus sistemul feroviar într-o stare gravă, care pune în pericol vieţi omeneşti”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Catastrofă feroviară după catastrofă feroviară, iar Sorin Grindeanu nu e de găsit nicăieri. În seara aceasta a avut loc un accident la Galaţi, soldat cu mai multe persoane rănite. Acum nici două săptămâni, autorităţile minţeau în primă fază după accidentul feroviar din Teleorman. Nici atunci nu ştia nimeni unde e Grindeanu. Îi cer urgent să iasă public cu explicaţii şi să prezinte românilor ce măsuri ia pentru siguranţa din transportul feroviar”, a afirmat Cătălin Drulă, potrivit unui comunicat de presă al USR.

Liderul USR a adăugat că „lipsa de asumare şi preocupare a lui Sorin Grindeanu a adus sistemul feroviar într-o stare gravă, care pune în pericol vieţi omeneşti”.

„Grindeanu nu e în stare să fie ministru, trebuie demis urgent ca să evităm alte catastrofe în viitor”, a conchis Drulă.

Un accident feroviar a avut loc, sâmbătă sseara, în Gara CFR Galaţi, iar patru persoane au fost rănite, doi călători şi doi angajaţi ai CFR, a transmis ISU Galaţi. Dintre victime, o persoană este în stop cardio-respirator şi restul sunt încarcerate. La faţa locului intervin echipaje de la SMURD, Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi Poliţia Transporturi Galaţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.