Liderul USR, Cătălin Drulă, transmite de Ziua Unirii Principatelor Române că trebuie să păstrăm şi acum vii principiile care au stat atunci la baza Unirii Principatelor. ”Putem construi un viitor în care fiecare român se simte respectat şi valorizat. Dar putem face asta doar uniţi, doar împreună”, arată preşedintele USR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Se împlinesc, astăzi, 165 de ani de la Unirea Principatelor. 165 de ani de când speranţele, voinţa şi curajul poporului român s-au unit pentru a-şi putea modela propriul destin”, a transmis Cătălin Drulă.

”Mai mult ca oricând, trebuie să păstrăm şi acum vii principiile care au stat atunci la baza Unirii Principatelor. Putem construi un viitor în care fiecare român se simte respectat şi valorizat. Dar putem face asta doar uniţi, doar împreună”, mai spune liderul USR.

Câteva mii de persoane participă, miercuri, în Piaţa Unirii din Iaşi, la manifestările de Ziua Unirii Principatelor Române. Între participanţi se află şi reprezentanţi ai asociaţiilor care susţin construcţia de autostrăzi în Moldova. Pe scena din Piaţa Unirii au urcat liderul PNL, Nicoale Ciucă, secretarul general al PNL, Lucian Bode, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, şi primarul Mihai Chirica. La un moment dat, din mulţime s-au auzit huiduieli.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.