Preşedintele USR, Cătălin Drulă, aflat în vizită la Madrid, afirmă, duminică după-amiază, că avem o Românie în afara graniţelor, ”o Românie a celor care au plecat pentru o viaţă mai bună, pentru şcoli şi spitale mai bune şi pentru a fi respectaţi de stat”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a transmis, duminică, un mesaj de Ziua Românilor de Pretutindeni.

”Avem o Românie în afara graniţelor, o Românie a celor care au plecat pentru o viaţă mai bună, pentru şcoli şi spitale mai bune şi pentru a fi respectaţi de stat”, a scris, duminică, Cătălin Drulă pe Facebook.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Acestra anunţă că este la Madrid, unde se va întâlni cu comunitatea de români.

”Mă voi întâlni cu români care au plecat din ţară dar, prin munca lor zilnică, fac ca România să fie apreciată în lumeHaideţi să construim împreună o Românie mai bună, o Românie Modernă”, a mai transmis preşedintele USR.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.