Fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă a declarat, miercuri, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, că cei care au fost ţepuiţi de Blue Air, din păcate, nu îşi vor mai vedea niciun ban înapoi. El s-a referit şi la compania de stat Tarom, care, spune liderul USR, nu are încă planul de restructurare aprobat de Comisia Europeană şi acesta este un semnal de alarmă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mai rău este ce s-a întâmplat cu cei care au avut zboruri anulate, cei care au fost ţepuiţi, din păcate ei nu îşi vor mai vedea niciunul niciun ban”, a spus Cătălin Drulă.

El a precizat că este absolut clar că cei păgubiţi nu îşi mai recujperează banii.

”Eu sunt indignat când îi văd politicienii de la PNL şi PSD care spun domnule, să se îndrepte împotriva companiei Blue Air.  Nu mai ia nimeni nici praful de pe tobă. Nu există în domeniul aerian un fond de garantare sau de asigurare asaş cum există în alte domenii, deci dacă compania nu este solvabilă şi nu are o leţcaie în cont”, a spus Drulă, acuzându-i de cinism. 

Drulă a vorbit şi despre compania Tarom, despre care a spus că ”nu are încă planul de restructurare aprobat de Comisia Europeană”.

”Nu vreau să vorbim şi despre Tarom, în câteva luni, ca despre cazul Tarom. Fără aprobarea Comisiei Europene, împrumutul dat Tarom trebuie rambursat, Tarom nu are sub nicio formă de unde, are câteva milioane de lei în cont, sau de valuta. Este într-o situaţie extrem de complicată”, a comentat Drulă, precizând că este un semnal de alarmă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.