Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, afirmă că locuitorii din sectorul 1 sunt nemulţumiţi de poluarea tot mai agresivă şi de lipsa de soluţii, acuzându-l pe primarul Nicuşor Dan că a eşuat total şi că a arătat că nu ştie cum să abordeze această problemă vitală a oraşului. Alături de echipa PSD-PNL demarăm “ofensiva verde” în sectorul 1 şi în întreaga Capitală. Facem curăţenie in oraş si ordine în primărie, spune Cîrstoiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cătălin Cîrstoiu spune că a fost sâmbătă, alături de George Tuţă şi echipa PSD-PNL de la sectorul 1, să vorbească cu bucureştenii în parcul Bazilescu, ”fiindcă primarul Clotilde Armand stă izolată în biroul său, ca şi Nicuşor Dan, şi nu ştie să comunice deschis cu oamenii”.

”Locuitorii din sectorul 1 sunt nemulţumiţi de poluarea tot mai agresivă şi de lipsa de soluţii – atât a primarului de sector, cât şi la nivelul Primăriei Capitalei. Fiindcă şi Nicuşor Dan a eşuat total, a arătat că nu ştie cum să abordeze această problemă vitală a oraşului!”, spune candidatul PNL-PSD la Primăria Capitalei.

El mai afirmă că ”faptul că dl Drulă de la USR şi aliaţii lui de dreapta le propun în continuare bucureşenilor parteneriatul Clotilde Armand - Nicuşor Dan înseamnă ca le spun cu cinism să înghită şi mai multă poluare încă patru ani”.

”Alături de echipa PSD-PNL demarăm “ofensiva verde” în sectorul 1 şi în întreaga Capitală. Facem curăţenie in oraş si ordine în primărie!”, transmite Cîrstoiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.