Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a postat, joi, pe Facebook, un cântec pe acorduri maramureşene, interpretat de doi copii, de susţinere electorală a PSD, cu versuri precum „Hai, ieşiţi cu toţi la vot / Cu bunicii la un loc / Ei votează în număr mare / PSD le dă valoare”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Noi, cei mici, nu vrem să avem / Oameni răi în Parlament / Oameni răi în Parlament / PSD-ul nu jigneşte / El doar că ne ocroteşte / Grădiniţe, şcoli şi bani / Ca s-ajungem oameni mari / De la PSD învăţăm / Pe bunici să-i ajutăm / Pe bunici să-i ajutăm / Cu pensia lor mărită / Viaţa e mai liniştită”, sunt alte versuri ale cântecului.
 
Copiii mai cântă: „Frunză verde de bostan / Eu nu-l vreau pe Timmermans / Eu nu-l vreau pe Timmermans / Că un om părtinitor / Din ţara lalelelor / Din ţara lalelelor / Frunză verde de bostan / Eu nu-i fac sluj lui Timmermans / Fiindcă e părtinitor / / Din ţara lalelelor”.

În urmă cu două săptămâni a apărut pe Youtube o manea pro-PSD cântată de Nicolae Guţă, cu versuri precum: ”De vrei gustul fericirii / Ştampilează trandafirii” sau „Arde flacăra în torţă, PSD este o forţă / Marţienii de-ar veni şi tot nu ne pot opri / Noi suntem aşii puterii şi noi vrem binele ţării”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.