Candidatul RE:START ROMANIA la Primăria Sectorului 2, Cătălin Iordache, afirmă că a fost atacat de hoţi de două ori într-o lună, cea mai recentă tentativă având loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, când ţinta a fost hotelul său. În urmă cu două săptămâni, hoţii au vrut să-i fure maşina. Iordache afirmă că de fiecare dată a priuns hoţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”Un eveniment nu tocmai plăcut a avut loc azi noapte la Hotelul Volo, de pe str. Schitu Măgureanu, nr. 6, unde se afla si sediul Partidului Restart Romania. Un infractor a pătruns în lobby şi a furat atât din barul hotelului, cât şi câteva obiecte de valoare. A fost prins fix de Cătălin Iordache, candidatul RE:START ROMÂNIA la Primăria Sectorului 2 şi administratorul hotelului. Asta după ce, acum două săptămâni, Catalin Iordacbe a prins în fapt un alt hoţ care avea intenţia să-i fure maşina”, anunţă RE:START ROMANIA.
Şi Cătălin Iordache afirmă că hotelul său a fost prădat, dar că a prins hoţul la locul faptei, deşi a plecat de mult timp din Inspectoratul General al Poliţiei.
”Se pare că nu am uitat vechile obiceiuri şi am reuşit să prind doi infractori: primul, care a vizat autoturismul personal, şi al doilea, care azi noapte a furat bunuri din hotelul pe care îl administrez”, a declarat Cătălin Iordache, candidatul la primăria Sectorului 2 Bucureşti. 
Hoţii au fost raportaţi la Secţia 17 poliţie şi ridicaţi de către poliţiştii secţiei. 
În opinia liderului partidului, Ramona Ioana Bruynseels, aceste incidente arată de fapt că Iordache ”poate şi are voinţa şi planul perfect de a asigura un climat de siguranţă şi ordine în sectorul pe care urmează să-l conducă”.
Cătălin Iordache este vicepreşedinte al RE:START ROMANIA şi preşedinte al organizaţiei Bucureşti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.