Camera Deputaţilor are, marţi de la ora 16.00, „Ora Guvernului”, plen la care ministrul Afacerilor Interne Cătălin Predoiu a fost invitat de către USR pentru a da explicaţii privind strategia combaterii traficului de droguri. Tema dezbaterii va fi tema „Cum pregăteşte ministerul de Interne lupta împotriva drogurilor? Strategiile şi măsurile ministerului de interne pentru combaterea traficului de droguri”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Cătălin Predoiu solicitase săptămâna trecută să fie reprogramată „Ora Guvernului” din data de 2 octombrie, invocând activităţi programate anterior pentru luna septembrie care nu i-ar permite să vină în Parlament decât la o dată ulterioară, inclusiv o întrunire a Consiliului JAI la care trebuie să fie prezent.

Potrivit site-ului Consiliului UE, formaţiunea Justiţie şi Afaceri Interne (JAI) a Consiliului a avut programate reuniuni pe 28 septembrie, 19 octombrie şi 4 decembrie.

Cu două săptămâni în urmă, liderul deputaţilor USR Ionuţ Moşteanu a solicitat participarea ministrului Afacerilor Interne Cătălin Predoiu la „Ora Guvernului” la Camerea Deputaţilor.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, la deschiderea noului an şcolar, că a decis să includă subiectul consumului de droguri în rândul tinerilor pe ordinea de zi a următoarei şedinţe a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.