Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am remarcat reacţia bună a platformei România100 pe tema bursei medicilor rezidenţi care a oprit guvernul să facă încă o prostie, de data asta, faţă de medicii rezidenţi. Nu pot decât să spun că dacă PNL şi toate componentele opoziţiei anti-PSD ar acţiona împreună, am avea un front anti-PSD mai puternic şi mai eficient politic. Mai devreme sau mai târziu avem nevoie de o acţiune publică şi politică comună şi asta cred trebuie asumat şi înţeles de toate părţile”, susţine Cristian Buşoi într-un comunicat de presă.

”Cu toate greşelile guvernului PSD, vedem un lucru practic, politic – şi forţa PNL şi capacitatea de mobilizare anti-PSD este acum fragmentată. Avem nevoie de mai multă forţă politică pentru mesajele noastre să fie relevante în societate şi pentru electoratul care s-a desprins de PNL: un electorat dezamăgit şi demobilizat şi care aşteaptă să fie convins să se implice. Reiau un lucru pe care l-am mai spus şi în care continui să cred, pe lângă proiect şi mesaj şi resursa umană, avem nevoie de forţa politică să inspirăm o schimbare în raport cu ceea ce face PSD”, mai spune acesta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.