Ministrul Sebastian Burduja a declarat, vineri, despre păstrarea funcţiei de ministru al Cercetării în noul Executiv, că este mai mult decât bucuros să continue proiectele, să le ducă la următorul nivel. ”Mă voi pune la dispoziţia premierului, preşedintelui partidului şi PNL”, a mai arătat Burduja. El a precizat că nu a văzut să se pună problema în spaţiul public spargerii acestui minister. Ar fi o greşeală, a completat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Nu mi-am pus niciodată problema de a alege o anumită funcţie sau alta şi cred că rezultatele negocierilor vor fi purtate în cadrul coaliţiei. Acolo este o echipă de negociere mandatată din partea PNL. În ceea ce mă priveşte, eu sunt la dispoziţia PNL. Sunt mai mult decât bucuros să continui proiectele, să le ducem la următorul nivel. Deci ca de obicei, mă voi pune la dispoziţia premierului, preşedintelui partidului şi PNL”, a spus Sebastian Burduja, într-o conferinţă de presă la sediul ministerului. 
 
Întrebat despre varianta de a prelua Ministerul Finanţelor, Burduja a spus: ”Nu am avut astfel de discuţii în interiorul partidului”. 
 

Despre varianta ca cercetarea să redevină cu Departament, în cadrul noului Guvern, Burduja a spus că pe parcursul acestui mandate el şi echipa sa au oferit suficiente argumente pentru păstrarea acestui minister aşa cum este el gândit.

”Există suficiente argumente, complementarităţi între cercetare, inovare, digitalizare, comunicaţii şi restul domeniilor. Asta este poziţia mea şi o voi susţine, nu am văzut să se pună problema în spaţiul public spargerii acestui minister. Ar fi o greşeală”, a mai arătat Burduja.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.