Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a declarat vineri, la întâlnirea regională a Ligii Aleşilor Locali a Partidului Naţional Liberal din regiunea Sud-Vest Oltenia că au luat decizia în cadrul şedinţei BPN, să lase fiecare filială judeţeană să decidă asupra numărului de voturi pe care şi-l propune la europarlamentare şi aşteaptă până la şedinţa de luni de la fiecare filială ce îşi asumă. El a mai afirmat că europarlamentarele vor fi un adevărat tur unu al alegerilor locale şi un prim semnal pentru cum se vor aşeza lucrurile la parlamentare şi chiar la prezidenţiale. În plus, Bode a menţionat că alegerile prezidenţiale câstigate de PNL, cu candidat liderul partidului, Nicolae Ciucă, va garanta drumul corect al României în Europa şi respectul de care se bucură acum România în Europa şi în lume.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Apropo de ţintele de anul viitor, am luat decizia în cadrul şedinţei de Birou Politic National, să lăsăm fiecare filială judeţeană să decidă asupra numărului de voturi pe care şi-l propune la alegerile europarlamentare şi aşteptăm până la şedinţa BPN de luni de la fiecare filială să vină şi să prezinte sub decizia Biroului Politic Judeţean ce îşi asumă singur, pentru alegerile din 2024”, a spus Lucian Bode.

”Era foarte simplu să venim de la nivel naţional să facem o medie pe ultimele alegeri şi să spunem: aveţi de obţinut următorul obiectiv. Nu, am ales să venim de jos în sus, să venim de la fiecare filială, de la firul ierbii , să vedem exact ceea ce vă propuneţi fiecare”, a mai afirmat secretarul general al PNL.

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

Bode a menţionat că, ”prin noi înşine înseamnă că suntem în competiţie cu toate celelalte forte politice”.

”Cred că nu este un secret pentru nimeni că alegerile europarlamentare vor fi cruciale ca prin semnal foarte important. Am mai spus-o şi o repet, europarlamentarele vor fi un adevărat tur unu al alegerilor locale şi un prim semnal pentru cum se vor aşeza lucrurile la parlamentare şi chiar la prezidenţiale. De aceea, vă rog foarte mult să trataţi cu maximă responsabilitate şi cu implicare totală aceste alegeri pentru că de rezultatul alegerilor europarlamentare îndrăznesc să spun că depinde într-o mare măsură destinul Partidului Naţional Liberal, pentru mulţi ani de acum înainte şi poate chiar şi destinul României”, a subliniat Lucian Bode.

Secretarul general al PNL a mai spus că ”miza formaţinii este guvernarea liberală şi după 2024, o guvernare cu Partidul Naţional Liberal vioara întâi, cu prim-ministru de la PNL”.

”Miza noastră, şi aici vorbesc de o miză majoră pentru 2024 pentru PNL, o reprezintă, aşa cum au spus foarte corect şi colegii mei, preşedinţi de filială, câştigarea alegerilor prezidenţiale. Alegerile prezidenţiale câstigate de PNL, cu candidat preşedintele Partidului Naţional Liberal, în persoana domnului Nicolae Ciucă, va garanta drumul corect al României în Europa şi respectul de care se bucură acum România în Europa şi în lume”, a mai spus Bode.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.