Ministrul de Interne, Lucian Bode, a afirmat, marţi, la aniversarea a 147 de ani de la înfiinţarea PNL, că partidul "are vocaţia guvernării, a orientării pro-occidentale şi euro-atlantice şi, totodată, a dezvoltării". "Liberalismul este viu, este o stare de spirit care trebuie întreţinută atât între noi, dar şi în societate. Vom reuşi acest lucru dacă suntem autentici şi transmitem încredere şi seriozitate în exterior", a susţinut el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am sărbătorit cei 147 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal la Vila Florica, alături de preşedintele României Klaus Iohannis, de preşedintele PNL, Nicolae Ciucă şi prieteni liberali. Conacul Brătienilor, leagănul liberalismului românesc este locul de suflet al liberalilor, dar şi spaţiul în care simţi cel mai bine istoria marii familii politice a Brătienilor", a afirmat Bode, marţi, într-o postare pe Facebook.

El a adăugat că PNL a avut, în decursul existenţei sale, destinul acestei ţări în mâini şi a lucrat în interesul acestei ţări.

"Chiar dacă au fost momente de tensiune internă, chiar dacă vremurile au fost tulburi şi contextele istorice agitate, PNL a reuşit de fiecare dată să răzbată prin istorie şi să construiască solid şi pentru viitor. PNL are vocaţia guvernării, a orientării pro-occidentale şi euro-atlantice şi, totodată, a dezvoltării. PNL este partidul care coagulează elitele româneşti, care captează energiile creatoare şi care generează progres. Avem misiunea de a da consistenţă şi pe mai departe proiectului politic liberal care duce România înainte! Suntem partidul dreptei autentice româneşti care dă tonul în politica românească şi care se identifică cel mai bine cu interesele şi preocupările românilor. Liberalismul este viu, este o stare de spirit care trebuie întreţinută atât între noi, dar şi în societate. Vom reuşi acest lucru dacă suntem autentici şi transmitem încredere şi seriozitate în exterior. Dacă PNL este puternic, România şi românii au de câştigat", a scris Bode.

El le-a urat "La mulţi ani" liberalilor şi partidului, adăugând: "Mulţi ani înainte cu decizii înţelepte şi proiecte îndrăzneţe".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.