Secretarul general al PNL, ministrul Afacerilor Interne Lucian Bode, le-a transmis tinerilor liberali, la Şcoala de Vară, să nu facă politică pentru funcţii, asigurându-i că „acestea vor veni pe măsura performanţelor”. El le recomandă acestora să nu refuze experienţa celor mai vechi în partid, pentru că „nu tot ce este vechi este neapărat şi demodat”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Luptaţi pentru idei şi principii în primul rând, nu pentru funcţii! Ele vor veni cu timpul, pe măsura performanţelor dumneavoastră. (...) Nu vă lăsaţi intimidaţi de competitori nou apăruţi pe scena politică, pentru că aţi văzut: a fost un foc de paie care s-a stins, după ce i-au amăgit pe români spunându-le cum vor salva ei naţiunea, iată că au sfârşit prin a-şi propune să devină, eventual, un reper. Voi trebuie să fiţi perseverenţi, să aveţi consistenţă şi să fiţi constanţi în acţiune”, le-a transmis Lucian Bode tinerilor liberali, în aplauzele câtorva dintre aceştia.
El le recomandă acestora să „comunice inteligent şi creativ”, să aibă mesaje „adaptate şi calibrate” pentru noile generaţii. 
„Nu cădeţi în capcana de a refuza să valorificaţi experienţa celor mai vechi din partid! Nu tot ce este vechi este neapărat şi demodat, când vorbim despre organizare, strategie, viziune, lecţiile trecutului sunt baza de la care pornim”, le-a mai spus Bode tinerilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.