Emil Boc a câştigat cel de-al patrulea mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca, având peste 64% din voturile alegătorilor, iar PNL a obţinut 17 mandate la Consiliul Local, urmat de PSD+ALDE şi UDMR, cu câte zece consilieri, arată rezultatele finale furnizate marţi de Biroul Electoral Municipal (BEM).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit rezultatelor finale ale Biroului Electoral Municipal Cluj-Napoca, Emil Boc (PNL) a fost votat de 64.311 de clujeni, în timp ce al doilea clasat, candidatul UDMR Anna Horvath, a obţinut 12.573 de voturi. Candidatul independent Octavian Buzoianu a avut 8.721 de voturi.

În ceea ce priveşte Consiliul Local Cluj, Partidul Naţional Liberal a obţinut 17 mandate de consilieri, în timp ce Alianţa Electorală PSD+ALDE şi UDMR vor avea câte cinci reprezentanţi în Consiliu.

La Cluj-Napoca, prezenţa la vot a fost de 37,06%. Un număr de 102.226 de persoane au votat în cele 181 de secţii din municipiu.

Emil Boc se află la cel de-al patrulea mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.