Deputatul Ben Oni Ardelean a lansat oficial, vineri, proiectul politic conservator „Mişcarea Speranţei”. „Voi face tot ce îmi stă în putinţă ca această mişcare să devină un jucător semnificativ în peisajul politic din România, pentru că tot ce mă interesează în momentul de faţă, este ca voi să aveţi din nou încredere în cei care vă reprezintă”, a afirmat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Dragi prieteni, aşa cum v-am promis, revin cu mai multe detalii despre noul meu proiect politic conservator. În această dimineaţă, alături de colegii mei din grupul de iniţiativă, am lansat oficial «Mişcarea Speranţei», singura platformă politică bazată pe demnitate, libertate şi responsabilitate”, a scris Ben Oni Ardelean, vineri pe Facebook.

Fostul liberal a adăugat că va face tot ceea ce îi stă în putinţă ca această mişcare să devin un jucător semnificativ în peisajul politic din România, pentru că tot ce mă interesează în momentul de faţă, este ca voi să aveţi din nou încredere în cei care vă reprezintă”.

„Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, a conchis Ardelean.

Ben Oni Ardelean, în prezent deputat, a fost ales deputat pe listele PNL în legislatura 2016-2020. El a fost şi senator PNL, în legislatura 2012-2016.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.