Fostul preşedinte Traian Băsescu s-a arătat surprins, vineri seară, de declaraţia social-democratului Claudiu Manda care a afirmat că ”PSD nu va mai sprijini proşti în funcţii publice”: ”A susţinut până acum o grămadă de proşti la indicaţia şefului partidului”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Claudiu Manda nu are nicio situaţie în care să nu fi susţinut ce a propus şeful partidului, indiferent că era Ponta, Dragnea sau Dăncilă. Mă surprinde că s-a hotărât să nu mai susţină proşti, când a susţinut până acum o grămadă de proşti la indicaţia şefului partidului”, a spus, vineri seară, la B1 TV, Traian Băsescu.

Preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, a declarat, joi, la Buzău că ”PSD nu va mai sprijini proşti în funcţii publice”, dar şi că Marcel Ciolacu este ”vulpoiul de care e nevoie în fruntea PSD”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.