Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, duminică seară la România Tv, că Liviu Dragnea, pe care l-a numit "Daddy", "scheaună" că Iohannis e răuu, dar nu se uită că PSD are parte doar de preşedinţi răi, sugerându-i liderului PSD să vadă de ce partidul său nu este capabil să guverneze cu niciun preşedinte ales.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Daddy scheaună că ce rău e Iohannis, dar nu se uită că PSD are parte numai de preşedinţi răi. Numai PSD este bun. Eu n-am fost bun, Iohannis nu e bun. Singurul lucru bun în ţara asta pentru Dragnea e PSD. Mai bine s-ar uita să vadă de ce PSD nu e capabil să guverneze cu niciun preşedinte ales. Motivul este că PSD nu are toată puterea până nu are justiţia. Ori, pentru acest lucru i se va opune orice preşedinte, fie că vorbim de preşedintele Iohannis, fie că ne referim la perioada în care eu am fost preşedinte", a afirmat fostul preşedinte la RomâniaTV.

Băsescu a răspuns astfel declaraţiilor făcute de Liviu Dragnea la Târgu Jiu, conform cărora a crezut că nu va veni în România un preşedinte "mai rău şi mai toxic ca Băsescu", însă Iohannis nu a făcut în patru ani şi ceva de mandat un singur lucru bun pentru  ţară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.