Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a declarat, luni, la Parlament, că magistraţii nu au dreptul, prin lege, să protesteze şi a spus că, oricum, nu i se pare normal să se manifesteze ”preventiv”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Magistraţii nu au dreptul să protesteze. Prin lege nu au voie să protesteze. Este o lege care nu este încă finalizată. Atunci pentru ce protestează? Amendamentele sunt nişte proiecţele mai mici care sunt sau nu aprobate. Inclusiv colegii mei de la Camera Deputaţilor au depus amendamente care au fost respinse. Posibilitatea asta există şi la Senat. Să manifestăm preventiv nu mi se pare normal”, a declarat Niculae Bădălău. 
 
Întrebat ce le transmite oamenilor care protestează în fiecare săptămână, preşedintele executiv al le-a sugerat să citească proiectele de lege şi să aibă încredere, pentru că „vor fi nişte legi foarte bune pentru societetatea românească”. 
 
“Să citească proiectele de lege şi să discute pe nişte proiecte şi să vadă că până la final, cu siguranţă, vor fi nişte legi foarte bune pentru societatea românească. Cred că sunt şi influenţaţi şi am urmărit şi câteva declaraţii ale dânşilor care nu au nicio legătură cu ceea ce se întâmplă în substanţa legii”, a declarat Bădălău pe holurile Parlamentului. 
 
Pe de altă parte, senatorul este de părere că PSD nu a comunicat foarte bine aceste modificări deoarece legile sunt încă în faza de dezbatere, iar până ajung la Senat, care este camera decizională, pot avea alt conţinut.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.