Minstrul pentru Relaţia cu Parlamentul, Graţiela Gavrilescu, are trei terenuri, un apartament şi o casă în Ploieşti, trei autoturisme şi bijuterii de 5.000 de euro. Gavrilescu a împrumutat ALDE, partidul din care face parte, cu suma de 63.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit declaraţiei de avere, Graţiela Gavrilescu are două terenuri agricole în judeţele Vrancea şi Neamţ care au în total 5.500 mp., un teren forestier în judeţul Vrancea de 5.000 mp., toate acestea fiind dobândite de soţul său prin moştenire şi un teren intravilan de 514 mp. în Prahova, pe care l-au cumpărat anul trecut.

Ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul deţine un apartament de 78 mp. în Ploieşti şi o casă de 174 mp. cumpărată anul trecut tot în Ploieşti.

La capitolul autoturisme, Gavrilescu a declarat că deţine două maşini Kia, una Creed şi cealaltă Opirus şi o Dacia Logan cumpărată în 2003.

De asemenea, ea are bijuterii cu o valoare estimată la 5.000 de euro şi a vândut anul trecut două case de locuit şi un teren, pe care a obţinut 90.000 de euro.

Ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul are acţiuni la o firmă cu o valoare de 27.060 de lei şi a acordat un împrumut către ALDE - partidul din care face parte – în valoare de 63.000 de lei. Ea a contractat anul trecut un credit de 502.739 lei, la Banca Transilvania.

Gavrilescu a câştigat, anul trecut, 64.812 lei din funcţia de deputat. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.