Consilierul PSD în CGMB Aurelian Bădulescu a declarat, luni, la emisiunea Talk News de la Profit TV, că i-a rugat pe colegii care au în acest moment tot felul de colegi care lucrează în STB, şi chiar colegi din partid care lucrează în STB să pornească circulaţia şi să stea la masa discuţiilor, dacă au cu cine, el precizând că i-a transmis şi liderului de sindicat Vasile Petrarie ca lucrurile să nu degenereze. ”Astăzi, STB, din punct de vedere politic, este condus de PNL”, a mai spus Bădulescu, acuzându-l pe Nicuşor Dan că nu vrea să rezolve revendicările angajaţilor STB legate de demiterea directorului general.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este un moment critic pentru ce se întâmplă astăzi în STB, oamenii au mai multe lucruri de spus faţă de actualul management, despre modul în care şi-au angajat oameni de partid în interiorul STB şi despre faptul că se încearcă dezmembrarea societăţii”, a spus Aurelian Bădulescu.

Consilierul PSD în CGMB a afirmat că a transmis colegilor de partid care lucrează în STB să pornească circulaţia şi să se aşeze la masa negocierilor.

”I-am rugat pe colegii noştri care au în acest moment tot felul de colegi care lucrează în STB, şi chiar colegi din partid care lucrează în STB, să dea drumul, să pornească circulaţia şi să stea la masa discuţiilor, dacă au cu cine. Domnul Nicuşor Dan, când merge să vorbească, nu lămureşte nimic”, a spus social-democratul.   

Despre Vasile Petrariu, Aurelian Bădulescu a spus că a fost întotdeauna lider de sindicat, dinainte de a fi consilier PSD, şi faptul că a optat pentru a intra în PSD nu este un lucru rău.

”Noi nu i-am cerut să demisioneze, doar atât l-am rugat, să tempereze lucrurile cât poate şi să să se aşeze la masa dialogului, astfel încât bucureştenii să nu mai fie în această situaţie disperată cu transportul public”, a spus Bădulescu.

Întrebat dacă Gabriela Firea are vreun rol în acest protest, aşa cum a acuzat primarul Nicuşor Dan, Bădulescu a răspuns: ”Niciun rol nu are. Din contră, i-am recomandat domnului Petrariu ca lucrurile să nu degenereze şi această criză să se scurteze şi să se stea cât mai repede la masa dialogului, dar repet, trebuie să ai cu cine să stai. Domnul Nicuşor Dan nu poate să facă nimic, uitaţi-vă cum arată Bucureştiul”, a mai spus Aurelian Bădulescu, precizând că ”astăzi, STB, din punct de vedere politic, este condus de PNL”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.