Un scandal a apărut în partidul AUR, după ce reprezentantul formaţiunii în comisia de muncă din Senat ar fi votat, alături de PSD şi UDMR, împotriva proiectului USR de eliminare pensiilor speciale ale aleşilor locali. O reacţie dură a venit şi din partea copreşedintelui AUR, George Simion, care a transmis un mesaj şi către colegii din partid, afirmând că nu îl dă nimeni afară din AUR, şi poate ”îi dă el pe ei”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
AUR a respins informaţia transmisă în urmă cu o zi de cei de la USR, potrivit căreia senatorul AUR din comisia de muncă a votat, împreună cu PSD şi UDMR, împotriva eliminării pensiilor speciale ale aleşilor locali.
 
”Astăzi votul reprezentantului nostru din Comisia de Muncă, pe tema pensiilor speciale, a fost înregistrat greşit de către preşedintele pesedist al Comisiei. Nu contează, urmează votul în plenul Senatului şi vom lamuri definitiv lucrurile. AUR a fost, este şi va fi împotriva pensiilor speciale!” a transmis formaţiunea într-un mesaj pe pagina de Facebook. 

Copreşedintele AUR, George Simion, a avut şi el o reacţie dură pe Facebook, care îi vizează inclusiv pe colegii lui din partid. 

”NU am votat pentru pensiile speciale. NU mă dă nimeni afară din AUR, poate îi dau eu pe ei. NU voi denigra niciodată alt patriot şi calea noastră e una singură: UNIREA FACE PUTEREA!”, a scris Simion, despre votul din comisia de muncă a Senatului. 

USR a transmis, miercuri, printr-un comunicat, că este singurul partid care vrea eliminare a pensiilor speciale ale aleşilor locali, în timp ce PSD, UDMR şi AUR au votat ÎMPOTRIVA iniţiativei

 
”Comisia de Muncă din Senat a respins, astăzi, iniţiativa USR de eliminare a pensiilor speciale ale aleşilor locali. Senatorii USR au fost singurii care au votat în favoarea eliminării pensiilor speciale ale aleşilor locali, în timp ce senatorii PSD, UDMR şi AUR au votat împotrivă, iar senatorii PNL prezenţi s-au abţinut”, anunţa USR. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.