Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) reclamă, sâmbătă seară, ”înscenări mizerabile” în numele formaţiunii şi transmite întreaga susţinere pentru Maia Morgenstern. ”Suntem consternaţi în faţa acestei intoxicări pe care o considerăm incalificabilă”, a transmis formaţiunea, apreciind că este vorba despre ”o provocare care trebuie pedepsită în cel mai aspru mod”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Au început să apară intoxicaţii, fake news şi înscenări mizerabile în numele Alianţei pentru Unirea Românilor. Şi nu avem decât trei luni în Parlamentul României! Vă daţi seama ce va urma? Dar toate atacurile şi manipulările care încearcă să ne discrediteze nu fac decât să confirme că reprezentăm o forţă puternică şi incomodă pentru cei care vor să îngenuncheze România (…) Un astfel de personaj a săvârşit în numele AUR un atac degradant şi suburban la adresa doamnei Maia Morgenstern, un artist emerit şi îndrăgit de românii de pretutindeni, promotor neobosit al culturii în România”, a transmis AUR, sâmbătă seară.

Formaţiunea neagă orice implicare în incidental pe care-l cataloghează drept ”o intoxicare”.

”Suntem consternaţi în faţa acestei intoxicări pe care o considerăm incalificabilă! Este de domeniul evidenţei că acest incident trist este o provocare care trebuie pedepsită în cel mai aspru mod. Dorim să informăm opinia publică din România că cetăţeanul numit Andrei Illarie NU este membru al Alianţei pentru Unirea Românilor. Cerem organelor abilitate să se sesizeze, să identifice, să ancheteze şi să pedepsească această persoană cu celeritate, conform legislaţiei în vigoare. Suntem alături de doamna Maia Morgenstern şi o asigurăm de întreaga noastră consideraţie”, a mai transmis formaţiunea.

Un mesaj care cuprinde ameninţări cu moartea la adresa actriţei Maia Morgenstern a fost trimis către Teatrul Evreiesc de Stat şi este semnat ”din partea partidului AUR”.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.