Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a afirmat, sâmbătă, că performanţa miniştrilor USR-PLUS este bună, dar premierul va face o evaluare a tuturor membrilor Cabinetului său şi, în cazul în care este o zonă care nu funcţionează, se discută în coaliţie despre înlocuirea acelui ministru. Preşedintele Senatului a afirmat că nu doreşte să apară o situaţie de surpriză peste noapte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Anca Dragu a fost întrebată sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa, dacă consideră posibil ca un ministru USR-PLUS să fie remaniat. 
 
“Ceea ce am discutat la nivelul coaliţiei este că va fi o evaluare, este normal ca premierul să aibă evaluarea activităţii miniştrilor şi dacă se consideră că o zonă indiferent de la care din partenerii de coaliţie nu funcţionează bine, să discutăm şi să se decidă înlocuirea ministrului. Obiectivul nostru al coaliţiei este ca această coaliţie să performeze. Stăm la masă deschişi să discutăm despre performanţele miniştrilor. La acest moment din afară cum se vede performanţa miniştrilor USR-PLUS este una bună, dar asta trebuie discutat. Cu siguranţă nu vrem să avem o situaţie de surpriză peste noapte”, a declarat Anca Dragu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.