Preşedinta Senatului Anca Dragu a anunţat că a discutat cu 36 de persoane, la o lună de când a început audienţele online, şi că a început lucrul pentru modificarea legii 127/2019 care afectează mare parte din persoanele cu handicap din România alături de îngijitorii lor. Ea a adăugat că va deschide o a doua sesiune de audienţe online.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„A trecut o lună de când am început audienţele online. Am discutat cu 36 de oameni până acum, am reuşit să salvăm piciorul unui pacient de la amputare şi am început lucrul pentru modificarea legii 127/2019 care afectează mare parte din persoanele cu handicap din România alături de îngijitorii lor.
 
Mă bucur sincer să văd oameni cu adevărat implicaţi şi conştienţi de problemele celor din jurul lor. Orele petrecute cu dumneavostră în audienţe sunt cel mai eficient mod de a lua pulsul societăţii şi de a aduce modificări pertinente legislaţiei. Dialogul cetăţenilor cu reprezentanţii lor este un lucru firesc într-o democraţie.
 
Senatul nu este şi nu va mai fi această instituţie închisă şi intangibilă ca până acum. Senatul trebuie să fie deschis oamenilor pe care îi reprezintă. De aceea deschid a doua sesiune de audienţe online. Vă puteţi înscrie completând acest forumular https://forms.gle/6J62XLpMwweZLU6M6 Colegii mei vă vor contacta pe e-mail pentru a stabili detaliile audienţei. Vă mulţumesc tuturor! Continuăm!”, a scris Anca Dragu vineri pe Facebook. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.