Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, marţi, decretul privind numirea Anei Birchall în funcţia de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României. Ea va ocupa interimar această funcţie, până la numirea unui titular la acest portofoliu, după respingerea lui Titus Corlăţean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat marţi, 11 iunie a.c., decretul pentru desemnarea doamnei Ana Birchall, ministrul Justiţiei, ca viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, interimar”, a transmis, marţi, Administraţia Prezidenţială.

Ana Birchall a depus, luni, jurământul în funcţia de ministru al Justiţiei, după ce decretul privind numirea sa a fost semnat de către preşedintele Klaus Iohannis.

Titus Corlăţean, propus pentru a prelua funcţia de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, a fost respins de şeful statului care a invocat faptul că, pe vremea când era ministru de Externe, Corlăţean a gestionat defectuos activităţi din domeniul de competenţă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.