Ambasada Marii Britanii la Bucureşti a transmis, miercuri, că sunt ”momente excepţionale pentru democraţia românească”, apreciind participarea masivă la vot şi decizia pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în cazul lui lui Liviu Dragnea, considerată ”decizie cheie a justiţiei”. ”Felicitări, România!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Ambasadei Marii Britanii la Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Momente excepţionale pentru democraţia românească. Trei decenii după căderea comunismului, România a demonstrat zilele acestea printr-o prezenţă masivă la vot şi printr-o decizie cheie a justiţiei, că instituţiile sale funcţionează, iar spiritul civic este mai puternic ca niciodată. Felicitări, România!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Ambasadei Marii Britanii la Bucureşti.

România a înregistrat a treia rată de participare la alegerile pentru Parlamentul European de duminică, iar luni, Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie a pronunţat sentinţa definitivă în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, Liviu Dragnea fiind condamnat definitiv la trei ani şi şase luni de închisoare.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.