Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu a declarat luni că, din păcate, la momentul acesta nu există o concluzie pe subiectul comasării alegerilor dar cî PNL va face această discuţie în coaliţie, cât mai e posibil. Încă mai este timp, a mai spus ea, precizând că la sfârşitul acestei sesiuni parlamentare ar trebui să fie tranşat subiectul comasării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Din păcate, la momentul acesta nu există o concluzie pe subiectul comasării alegerilor. (..) PNL va face această discuţie în coaliţie, cât mai e posibil. Consensul este obligatoriu, pe absolut orice subiect, de la rotativă, la comasare, de la program de guvernare la eficientizarea structurii administrative. Dacă nu vom obţine consens, lucrurile nu pot fi făcute în cadrul coaliţiei guvernamentale”, a spus ea.

Alina Gorghiu a precizat că ”încă mai este timp”.

”Opinia mea este că la sfârşitul acestei sesiuni parlamentare ar trebui să fie tranşat subiectul comasării. Că e albă, că e neagră, românii trebuie să ştie. Noi ne-am spus punctul de vedere, sunt foarte multe argumente pro comasare, nu este niciun argument raţional ca să nu ajungi la o astfel de concluzie”, a arătat Gorghiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.