Preşedintele PNL Timiş, Alin Nica, a declarat că pentru alianţa cu PMP pentru alegerile din 2024 a discutat cu liderii statutari ai filialei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”N-am discutat cu o aripă sau alta, am discutat cu conducătorii statutari ai filialei care în bloc au spus clar că ei optează pentru deschiderea discuţiilor în vederea unei colaborări anul viitor, cu noi, cu PNL, şi nu cu USR, respectiv cu Forţa Dreptei. E o notă discordantă pe care filiala Timiş a PMP o face în raport cu celelalte filiale de la nivel naţional, dar chestiunile acestea ţin de bucătăria lor internă. Din perspectiva noastră, noi suntem deschişi la orice cooperare cu forţe democratice care sunt reprezentate în judeţul nostru astfel încât să maximizăm rezultatul electoral anul viitor. Iar Partidul Mişcarea Populară este destul de apropiat de noi ca viziune şi program politic”, a declarat joi Alin Nica.
 
Întrebat de ce le-a urat ”bun venit acasă” celor de la PMP şi dacă nu ar fi ”acasă” mai degrabă cei de la Forţa Dreptei, Alin Nica a precizat că cei de la Forţa Dreptei vor reveni acasă ”după ce se vor pocăi”. 
 
”Întotdeauna, fiii rătăcitori ai PNL s-au întors până la urmă acasă, iar cei de la Forţa Dreptei o vor face după ce se vor pocăi destul de mult, trecând prin purgatoriul irelevanţei politice în perioada următoare. PMP din ce văd eu în sondaje e în jur de 5%, Forţa Dreptei e mult mai jos”, a adăugat Alin Nica.
 
PNL a anunţat că va face alianţă cu PMP  pentru alegerile din 2024, discuţii pe această temă fiind declanşate de liderii judeţeni ai celor două formaţiuni. Alin Nica, preşedintele PNL Timiş, spune că este aproape de a semna un protocol cu colegii de la PMP cărora le-a transmis ”Bun venit acasă”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.