Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila a declarat, sâmbătă, a conferinţa de alegeri a PSD Timiş, că PSD are vocaţia construirii şi a oferit dând exemple de mari investiţii în domeniul sănătăţii care sunt derulate la Timişoara sau care urmează a se derula şi a subliniat că sănătatea nu are culoare politică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Prezenţa mea aici, dincolo de legăturile personale cu cei care reprezintă PSD, este legată de un respect deosebit care îl acord sistemului de sănătate şi faptul că aici se construieşte unul dintre cele mai importante hub-uri medicale care să răspundă nvoilor oamenilor. PSD are vocaţia construcţiei. Două dintre domeniile cele mai importante sunt lgate de domeniul sănătăţii şi transporturilor. Investiţiile care se întâmplă în cele două domenii sunt fără precedent în istorie şi sunt convins că împreună vom reuşi să vă dăm argumente să aveţi toate argmentele să convingeti alegătorii că PSD lucrează pentru cetăţeni”, a afirmat Alexandru Rafila.
 
Ministrul PSD a subliniat că sănătatea nu are culoare politică.
 
„Sănătatea nu are culoare politică, sănătatea o facem pentru oamenii acestei ţări dar trebuie să înţelegem că tot ce se întâmplă în momentul de faţă în foarte multe zone politice din România se opune acestui curent al construcţiei şi al dezvoltării sistemului de sănătate sau a altor sisteme legate de infrastructura ţării. Lupta din Parlamentul României, şi vreau să îi mulţumesc domnului preşedinte Alfred Simonis pentru atitudine şi pentru competenţă, care are are loc în această perioadă, este o luptă care este pentru devoltarea României pentru care milităm cu toţii, PSD, partenerii noştri de coaliţie şi cei care se opun acestui lucru. Sper că Dumnezeu ne va ajuta, mintea noastră va fi suficient de luminată încât în 2024 să putem oferi acestei ţări o majoritate stabilă, puternică în care PSD să îşi prezinte adevărata valoare şi întreaga competenţă pe care au demonstrat-o oamenii care sunt membri ai acestui partid de-a lungul timpului”, a completat Rafila. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.